Nyheter

Vi slår oss sammen!

Vi vil informere dere når dere får tilgang til de andre vaskehallene også. Nå kan du bruke abonnementet ditt på Superwash som vanlig. Vi er glade for å kunne tilby våre kunder flere lokasjoner og et større tilbud i løpet av året.

Superwash blir en del av Norges ledende abonnementsbaserte bilvaskaktør!

Investeringsselskapet Montin har kjøpt opp Superwash, Barevask og Alltidrenbil.no og etablerer landets ledende abonnementsbaserte bilvaskaktør. Gruppen får en samlet portefølje på over 40 automatiserte vaskelinjer. Kundene kan vaske på alle anleggene med ett og samme abonnement når sammenslåingen er gjennomført. Planen er å øke tilbudet av vaskehaller og lokasjoner ytterliggere de nærmeste årene. 100 vaskelinjer er målet innen utgangen av 2024.

«Stadig flere forbrukere ser at man kan optimalisere vedlikeholdet av bil med høykvalitets bilvask og en digitalisert kundereise til en attraktiv pris. Når vi går sammen og får en solid partner som Montin i ryggen, blir summen en ledende aktør som er sterkt posisjonert i et voksende marked i endring. Videre har Gruppen et klart mål om å være ledende på bærekraft og miljø gjennom eksempelvis vanngjenvinning, gjenbruk av eksisterende bygg, og forsvarlig håndtering av kjemikalier og avfall»,Tolli Frestad, Daglig Leder i Superwash

Nå kan du bruke abonnementet ditt på Superwash som vanlig. Vi vil informere dere når dere får tilgang til de andre vaskehallene også. Vi er glade for å kunne tilby våre kunder flere lokasjoner og et større tilbud i løpet av året.

Superwash, Inlocation AS startet i 2012. Våre anlegg og produkter er levert av Holta & Håland Bilvaskutstyr AS. Vi har kontorer på Randaberg i Rogaland, men har vaskehaller fordelt rundt i Norge.

Supert for bilen
Supert for miljøet
Supert for tidsklemma
Supert for lommeboka